Σουίτες

Standard Σουίτα

Η Standard Σουίτα μας είναι ένα διαμέρισμα δύο δωματίων, με ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας που διαθέτει πάγκο/μπαρ και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Διαθέτει μπάνιο και τουαλέτα με ξεχωριστές πόρτες, κρεβάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν τέσσερα άτομα, εξοπλισμό για καφέ εσπρέσο, mini bar, δύο τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και σύγχρονο σύστημα κλιματισμού για ψύξη/θέρμανση. Στη βεράντα υπάρχει ιδιωτικό τζακούζι και τραπέζι με αναπαυτικές καρέκλες όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Φωτογραφίες

Deluxe Σουίτα

Η deluxe σουίτα μας είναι ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με δύο χτιστούς καναπέδες-κρεβάτια και ένα διπλό κρεβάτι. Διαθέτει μπάνιο και τουαλέτα με ξεχωριστές πόρτες, εξοπλισμό για καφέ εσπρέσο, mini bar, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και σύγχρονο σύστημα κλιματισμού ψύξης/θέρμανσης. Στη βεράντα υπάρχει ιδιωτικό τζακούζι και τραπέζι με αναπαυτικές καρέκλες για να απολαύσετε την υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Φωτογραφίες

Executive Σουίτα

Η Executive Σουίτα μας είναι ένα γωνιακό διαμέρισμα δύο δωματίων με ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Διαθέτει μπάνιο και τουαλέτα με ξεχωριστές πόρτες, κρεβάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερα άτομα, εξοπλισμό για καφέ εσπρέσο, mini bar, δύο τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και σύγχρονο σύστημα κλιματισμού για ψύξη/θέρμανση. Στη βεράντα υπάρχει ιδιωτικό τζακούζι και τραπέζι με αναπαυτικές καρέκλες για να απολαύσετε την υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Φωτογραφίες

Κάντε Κράτηση